Sider

mandag 5. oktober 2015

GAMER

Forfatter: Tor Arve Røssland                                       
Utgivelsesår: 2011
Forlag: Mangschou forlag

Boka handler om en gutt som liker å spille spill sammen med vennene sine. Marius, Yngve, Lisbeth og kjæresten til Lisbeth, har ventet på at det nye spillet skulle komme ut.
Hovedpersonen i boka er rundt 15 år. Lisbeth og Stig er litt eldre for de har jobb. De andre er på alder med hovedpersonen. Alle har spilt dataspill sammen før. Og nå, nå skal de spille helt nytt spell, som heter ,,War of Faluza’’.

Første dagen spillet ble solgt, kjøpte de det. Hovedpersonen kom heim, han hadde ikke spist en gang, og begynte straks med installering av spillet. I spillet, møtte han Will, det var brukernavnet i hvert fall. Will inviterte de på quildet hans. Marius, Yngve, Lisbeth var usikre først, men de ble med. Will var på max. level allerede, derfor ble de interesserte. Når alle var på max. level som var 80, begynte de å spille mot andre folk. Hvis de vant, kunne de få en premie på €10,000. Stig var den siste som ble med i quildet, men når quildet trengte han, så var han ikke der – han ble banka opp. Det vil overraske alle som leser boka, når de skjønner hvem som banka han opp. Samme person som banka Stig opp, prøvde å hacke pc-ene til de andre. Samme person tok også hender rundt halsen til hovedpersonen, sånn at hovedpersonen tisset seg selv og besvimte.

Jeg syntes at boka er lettlest. De som er ‘’no-lifers’’ og spiller hele dagen, sitter hjemme og ikke  gjør noe annet, kan lese denne boka. Boka har en attraktiv tittel, mest for ‘’gamers’’ som meg. For de som liker å spille spill, mest strategi-spill, er boka alltid spennende. Også mest når forfatteren beskriver hvordan spillet er, og hva som skjer i spillet.


Omtale av Darmin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar