Sider

torsdag 24. september 2015

I morgen er alt mørkt

Hva synes elevene om boka:

Dette skjer over hele verden. Denne handlinga finner sted i 2014. Det som skjer er at smitten MTG (Mutert Toxoplasma Gondii) sprer seg over hele verden. MTG kommer egentlig fra TG (toxoplasma Gondii), det er en sykdom som kun noen dyr får. MTG oppstod i Japan. Det er realistiske handlinger i boka, for eksempel: At en ungdom lærer seg å skyte med en hagle, at noen blir sammen,at  de lærer å kjøre bil, og at noen har samleie. Denne boka er en horror-, fantasy-, krim- og kjærlighetsroman. Ei artig, spennende og lettlest bok, som jeg anbefaler til de som like grøss, horror og fantasy.
Mats

Denne boka handler om Brage, han er en ungdom som er ganske smart og hjelpsom. Han er urolig for familie og venner og litt forvirret over livet. Han setter pris på vennene og familien. Brage er redd for at han skal bli smittet av MTG som er en sykdom som kom fra Japan, og at han skal dø i forsøket på å overleve. Han ønsker at MTG skal forsvinne fra verdens overflate slik at han får tilbake alle vennene og familien, som er blitt tapt på grunn av alle de forrykte. Dett er ei bok for ungdom som liker grøsser og vold.
Kim-Daniel

Alt begynte i Japan, så kom det lenger og lenger mot Norge. Brage, bokas hovedperson, tror smitten kommer nærmere fordi nå begynner det å bli sommer her i Norge. Det er mye spenning i boka, dramatikk og litt romantikk. Jeg vil anbefale denne boka for de som liker spennende bøker. Slutten på boka kunne vært annerledes, den var litt trist, men resten er veldig bra.  Men dette er den beste boka jeg har lest. Les denne boka:-)
Victoria

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar