Sider

tirsdag 31. desember 2013

BZRK

Forfatter: Michael Grant
Forlag:: Schibsted forlag
Utgivelsesår: 2013

Forfatteren Michael Grant er fra før kjent for bokserien Gone, BZRK er en ny serie fra samme forfatter.

Noah og Sadie, bokas hovedpersoner, blir bedt om å delta i BZRK. De to ungdommene skal lære å krige på nano-nivå, og blir etter hvert svært så farlige krigere. Organisasjonen har utviklet mikroskopiske bioter som kan bevege seg rundt i et menneskes kropp. Biotene av styres av datamaskiner. Den som kontrollerer bioter kan se både det bioten ser og det de vanlige øynene ser. Dette øker sjansen for at BZRK-agentene kan bli gale eller drept. Galskap ble Noahs bror sin skjebne, han var tidligere en BZRK-agent.

De skal kjempe mot Charles og Benjamin Armstrong også kalt Armstrongtvillingene. De er fanatiske, maktsyke og gale, Armstrongtvillingene ønsker å ta kontroll over menneskene. Bug Man er tvillingenes fremste kriger. Armstrong-tvillingene planlegger et angrep for å få makt over verdens viktigste statsledere, de bruker nanoboter til å ta kontroll over mennesker.

Etter hvert blir det en hektisk kamp mellom BZRK-agentene og Armstrong-tvillingenes krigere. Likte du Gone-serien, er sjansen stor for at du også liker denne serien. BZRK er en spennende og til tider skremmende science fiction-bok. Kanskje vil ungdom som er opptatt av datamaskiner og dataspill, like denne boka godt.

Ta en titt på:

Official BZRK Book Trailer

eller denne omtalen av boka:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar