Sider

lørdag 10. november 2012

En blanding av spenning, kjærlighet, eventyr og sorg!

"Fallen engel" av Becca Fitzpatrick er kanonbra!!! Det er en helt fantastisk opplevelse å lese denne boka! Boka er en blanding av spenning, kjærlighet, eventyr og sorg.

Boka handler om Nora som blir forelsket i en gutt ved navn Patch. Patch er en fallen engel, det betyr at han må drepe etterkommeren av en renblodet nephil, slik at de kan få en menneskekropp. Ingen falne engler har følelser, de fryser aldri og føler ikke berøring. En nephil er halvt menneske og halvt engel.

Patch har fått i oppdrag å drepe Nora slik at han kan få en menneskekropp, ha følelser og kjenne kulde. Engler som Patch har kun indre følelser. Det ender med at han får følelser for Nora, han klarer ikke å drepe henne. En nephilI prøver å ta livet av Nora, i stedet redder Patch livet hennes. Nora har egentlig følelser for Patch, men vil ikke innrømme det for seg selv en gang. Etter å ha reddet livet hennes, blir han Noras skytsengel. Han skal han beskytte henne mot alle de andre som prøver å drepe henne... Vil du vite noe mer, må du lese boka!

Jeg har bare lest de to første bøkene, det finnes to bøker til i serien. Spenning, spenning og spenning gjør at du ikke klarer å stoppe å lese boka når du er i gang med lesinga. Bok to, Crescendo, er jeg nettopp ferdig med, kan ikke vente med å få lest de to siste bøkene i serien  :-)

Lotte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar